Ured za projekte na Sveučilištu u Splitu

Ured za projekte je vodeća jedinica za pripremu i provedbu projekata na Sveučilištu u Splitu.

Sveučilište u Splitu ostvaruje dugogodišnje iskustvo u prijavi i provedbi projekata iz EU programa i fondova. U posljednjih nekoliko godina uspješno je provedeno preko 40 projekata financiranih iz EU programa i fondova, a preko 20 je trenutno u tijeku.

Ured za projekte provodi i pruža podršku provedbi projekata sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda i Europskog fonda za regionalni razvoj, te programa Europske unije: Obzor 2020., Erasmus+ (Ključne aktivnosti 2 i 3), Interreg, EuropeAid, i dr.

Uz rad na prijavama projektnih prijedloga i provedbi sveučilišnih projekata financiranih iz EU programa i fondova, Ured za projekte organizira razna događanja s ciljem informiranja i educiranja javnosti.

 

logo nastamba

 

logo ezu komisija             logo erasmus-2een-logo

Ured za projekte

Tonka Petričević mag.oec. Voditeljica odjeljka za potporu provedbi projekata
Bruna Paušić MBA Voditeljica odjeljka za pripremu projekata
Mia Mihaljević mag.oec. Stručna suradnica za potporu provedbi projekata
Nikola Bejo mag.oec Stručni suradnik za potporu provedbi projekata i voditelj projekta "Internacionalizacija studijskih programa morskog ribarstva i vojnog pomorstva na Sveučilištu u Splitu-Interiv"
mag.dipl.et inter.rel Željka Kovačević Stručna suradnica za potporu provedbi projekata
Tea Pezo mag.oec. Administrator projekta "Znanstveno - inovacijski centar Sveučilišta u Splitu - ZIC"
Jelena Budimlić mag.soc. Administrator projekta "Funkcionalna integracija Sveučilišta u Splitu, PMF-ST, PF-ST te KTF-ST kroz razvoj znanstveno-istraživačke infrastrukture u Zgradi tri fakulteta"
Anita Rogošić struč. spec. oec. Projektni menadžer, Centar izvrsnosti za znanost i tehnologiju - integracija mediteranske regije (STIM)

adresa: Ruđera Boškovića 33 (ured B2-05_PMF)

Mirjana Cokarić struč. spec. oec. Rukovoditelj administrativnih poslova, Centar izvrsnosti za znanost i tehnologiju - integracija mediteranske regije (STIM)

adresa: Ruđera Boškovića 33 (ured B2-05_PMF)

Dora Vitez mag.ing.agr. Administratorica projekta „Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva Split“
mag.iur Marko Vučković Tehnički voditelj reSEArch-EU projekta
Petar Roje mag.oec. Voditelj službe za stručnu praksu na projektu "Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije"
Nikolina Vitturi Bagatin dipl. ing. Administrator projekta "Stavljanje u funkciju novoizgrađene nastambe za pokusne životinje na Sveučilištu u Splitu"