Radionica „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za Individualnu stipendiju: čitanje projektnog prijedloga iz perspektive evaluatora“

Radionica „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za Individualnu stipendiju: čitanje projektnog prijedloga iz perspektive evaluatora“

Radionica Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za Individualnu stipendiju: čitanje projektnog prijedloga iz perspektive evaluatora održat će se 15. lipnja 2018. godine u prostorima Agencije za mobilnost i programe Europske unije (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 10 sati. 

Radionica je namijenjena prvenstveno iskusnim istraživačima (doktori znanosti, odnosno istraživači s više od 4 godine istraživačkog iskustva koji namjeravaju prijaviti Marie Skłodowska - Curie projekt 2018. godine. 

Rok za prijavu na radionicu je utorak, 5. lipnja 2018., a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca. Program radionice možete preuzeti na sljedećoj poveznici. 
 

Cilj radionice je predstaviti koncept projektne prijave Individualne stipendije te sudionike upoznati s viđenjem projektnog prijedloga iz perspektive evaluatora. Kroz praktične savjete te uvid u koncept projektnog prijedloga, sudionici će moći primijeniti naučeno kako bi prepoznali prednosti i nedostatke vlastitih projektnih prijedloga. 
 

U cilju učinkovite pripreme za sudjelovanje na radionici kroz praktičan zajednički rad, prijavljeni sudionici će e-mailom primiti e-learning materijale, koji obuhvaćaju prezentacije te poveznice na dodatne materijale. Raspored dostave e-learning materijala je:

  • 7. lipnja - Pozdrav i predstavljanje treninga, pregled i osnove MSCA stipendija
  • 8. lipnja - Pisanje prijave: IMPACT- zašto je učinak najvažniji dio prijave
  • 9. lipnja - Pisanje prijave: EXCELLENCE – kandidata, mentora i prihvatne institucije
  • 11. lipnja - Pisanje prijave: IMPLEMENTATION – ekosustav uspješnog projekta
  • 12. lipnja - Tehnička pravila i dokumentacija
  • 13. lipnja - Kad i kako napisati ETHICS samo-procjenu

Kako bi bili primljeni na radionicu, sudionici će trebati odgovoriti na nekoliko pitanja, čiji su odgovori pokriveni materijalima za učenje. Prijavljenim sudionicima testove će dostavljati treneri radionice. Prijavljeni sudionici koji neće proći zadane materijale, neće moći sudjelovati na radionici 15. lipnja 2018.