Prijave za web konferenciju „Poticanje poduzetništva utemeljenog na znanju i novim tehnologijama“

Web konferencija „Poticanje poduzetništva utemeljenog na znanju i novim tehnologijama“ održat će se 24. srpnja s početkom u 12 sati. Kroz dugogodišnja iskustva i primjere kolega iz Rijeke i Varaždina na ovoj jednosatnoj konferenciji cilj je predstaviti potencijal infrastrukture i pružiti svima priliku za sudjelovanje u diskusiji.

Prvi razgovor, na temu Iskustva inkubacije i podrške tvrtkama, vodit će Boris Golob, direktor Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (step.uniri.hr) i Karlo Kukec, direktor Tehnološkog parka Varaždin (techpark.hr), dok će drugi razgovor na temu Poduzetničke potporne institucije biti predvođen Brunom Radojicom, voditeljem službe za inovacije iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Nikolom Balićem, voditeljem projekta UNIST Tehnološki park

Veselimo se Vašem odazivu na ovaj virtualni događaj, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na sljedeći link: https://forms.gle/9WkcoejvvF3YbuD38
Virtualni event će se održati na platformi Microsoft Teams, a link za sudjelovanje svi registrirani sudionici primit će 23. srpnja, dan prije događanja.

Projekt Poduzetnički inkubator za visoke tehnologije Sveučilišta u Splitu (KK.03.1.2.01.0029) je financiran iz Europskih strukturnih investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. u iznosu od 19.831.733,13 Kn u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.