Prijave za postdoktorat - University of Western Brittany (UBO) – Sveučilište zapadne Bretanje, Brest, Francuska

UBO traži motivirane postdoktorske istraživače za izradu inovativnih projekata da se prijave za europske stipendije Marie-Sklodowska Curie (MSC-EF) na pozivu 11. rujna 2019.

Odabrano je 12 tema i timova za razvoj vašeg istraživačkog projekta na UBO-u.

MSC-EF su prestižne stipendije koje financira Europska komisija. Pružaju rijetku priliku talentiranim znanstvenicima za realizaciju vlastitih istraživačkih projekata. Jamče atraktivnu potporu kroz 1 do 2 godine, koja uključuje plaću (oko 2500 € mjesečno, uz doprinose) i dodatke za mobilnost, obitelj i istraživanje. Ukoliko se financira, projekt predložen u rujnu 2019. mogao bi početi u svibnju 2020. godine.

MSCA-EF kriteriji prihvatljivosti:

Kandidati moraju biti «Iskusni istraživači» (tj. u trenutku roka MSCA, imati doktorat ili najmanje četiri godine ekvivalentnog istraživačkog iskustva s punim radnim vremenom);

Kandidati mogu biti bilo koje nacionalnosti, ali ne smiju biti nastanjeni u Francuskoj više od 12 mjeseci u razdoblju od 3 godine neposredno prije roka MSCA (od rujna 2016. do rujna 2019.).

Svi motivirani postdoktorandi koji se žele prijaviti za MSCA i UBO stipendiju mogu to učiniti na: emilie.floch@2pe-bretagne.eu, prije 1. svibnja 2019. 

Po primitku prijave, provjerava se prihvatljivost vašeg profila za stipendiju MSCA-EF, zatim će nadzornik odabrati najperspektivnije prijave što se tiče uvjeta natječaja na temelju izvrsnosti i kriterija ocjenjivanja MSCA-IF programa.

Podaci o poslodavcu:

Université de Bretagne Occidentale (UBO) je multidisciplinarno sveučilište sa sjedištem u Bretanji (Francuska). Nudi studijske programe iz područja znanosti, humanistike, informatike, medicine i prava, i ima 18.000 studenata (od čega 10% inozemnih studenata).

Više možete pročitati na: https://www.univ-brest.fr/dei/menu/Venir+%C3%A0+l%27UBO/Doctorant-ou-Post-doctorant/Post-doctorant