Informativna radionica za Poziv „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“

Informativna radionica za Poziv „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije“

Informativna radionica za Poziv Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj održat će se 25. svibnja 2018. godine u multimedijalnoj dvorani u prizemlju Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38 u Zagrebu.
 

Cilj informativne radionice je predstaviti i pružiti svim potencijalnim prijaviteljima informacije o otvorenom Pozivu. 
 

Sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je prijaviti najkasnije do 15. svibnja 2018. godine na adresu elektroničke pošte radionica_strip@mzo.hr. Prijavi na radionicu potrebno je priložiti popunjenu tablicu sa svim podacima o sudionicima koji će prisustvovati na radionici. 
 

Također, na istu e-mail adresu mogu se postaviti pitanja prije održavanja same radionice kako bi se odgovori mogli pripremiti za dan održavanja iste. Na e-mail adresu radionica_strip@mzo.hr moguće je samo poslati prijavu za sudjelovanje na radionici i pitanja prije same radionice, a ostala pitanja koja će se postavljati nakon radionice šalju se na adresu ugovaranje@mzo.hr


Zaprimljena pitanja i odgovori bit će objavljeni na središnjoj stranici ESI fondova i portalu eFondovi gdje možete preuzeti i natječaju dokumentaciju za ovaj Poziv.