Marie Sklodowska – Curie radionica „Odgovorno istraživanje i istraživački integritet te otvorena znanost u MSCA projektima“

Marie Sklodowska – Curie radionica „Odgovorno istraživanje i istraživački integritet te otvorena znanost u MSCA projektima“

U okviru Obzor 2020. programa, a prvenstveno u okviru Marie Sklodowska – Curie akcija stavljen je veliki naglasak na odgovorno istraživanje i istraživački integritet kao i na inicijativu Otvorene znanosti. Kako bi hrvatske korisnike upoznali sa specifičnostima ovih inicijativa te s mogućnostima kako ove inicijative najbolje uvrstiti u projektne prijedloge, Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s hrvatskim poglavljem Marie Curie Alumni Association-a organizira jednodnevnu radionicu.

Radionica „Odgovorno istraživanje i istraživački integritet te otvorena znanost u MSCA projektima“ će se održati u petak, 25. svibnja 2018. godine u hotelu Palace, Strossmayerov trg 10, Zagreb, s početkom registracije u 8:30 sati.

Radionica je namijenjena istraživačima, predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija te predstavnicima industrije i privatnog sektora koji su zaineresirani za sudjelovanje u Marie Sklodowska – Curie akcijama.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do utorka 22. svibnja 2018. godine.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, obratite se na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Preliminarni program