Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
15.4.2024.
MSCA Postdoctoral Fellowships: Poziv za iskaz interesa
U okviru Horizon Europe programa uskoro će biti objavljen natječaj za financiranje ugošćavanja poslijedoktoranada kroz program Marie Skłodowska-Curie Actions Postdoctoral Fellowships (MSCA-PF).

Partneri SEA-EU Alijanse zajednički su pokrenuli inicijativu prikupljanja iskaza interesa izvrsnih istraživača zainteresiranih za ugošćavanje poslijedoktoranada iz drugih sveučilišta unutar SEA-EU alijanse, EU i šire. Ova inicijativa pruža izvanrednu priliku da naši istraživači prošire svoje timove talentiranim znanstvenicima iz raznih disciplina i zemalja.

Za istraživače:
Pozivamo vas da iskažete svoj interes za ugošćavanje poslijedoktoranada putem Google obrasca dostupnog na linku: https://forms.gle/1NbprJz7zCCwySLa7, najkasnije do 5. svibnja 2024. Prikupljeni podaci će biti korišteni za predstavljanje vaših istraživačkih interesa potencijalnim poslijedoktorandima i za daljnju diseminaciju kroz mreže SEA-EU, na web stranici SEA-EU i Euraxess Europe Portalu.

Za poslijedoktorande:
Informiramo vas o mogućnosti obavljanja istraživačkog rada u inozemstvu. Trenutni popis iskaza interesa dostupan je za pregled na pojedinačnim poveznicama institucija na SEA-EU web stranici: https://sea-eu.org/msca-postdoctoral/. Ovo je prilika za stjecanje međunarodnog iskustva i napredovanje u vašoj akademskoj karijeri.

Info sesija:
30. travnja u 11 sati organiziramo kratku informativnu sesiju putem Teams aplikacije, gdje ćemo objasniti pravila i postupak prijave za MSCA-PF poziv. Sve zainteresirane molimo da se registriraju putem poveznice: https://events.teams.microsoft.com/event/a3394201-0775-409b-b611-41b0547c60d1@ba2fa2d1-38b6-47ce-806c-0bce7f022431.

MSCA PF MasterClass for SEA-EU partners:
Dodatno, Sveučilište Nord organizira Master Class za detaljnu pripremu prijava na MSCA PF 2024. Svi zainteresirani istraživači i doktorandi pozvani su da sudjeluju. Detalji o događaju i registracija dostupni su na web stranici: https://sea-eu.org/events/msca-masterclass-online-workshop/. Preporuka je prvo sudjelovati na našoj info sesiji 30. travnja kako biste bili spremni za detaljan rad na prijavi koji će se obraditi na Master Classu.

Također, kreirali smo podstranicu na webu UNIST-a gdje ćemo objavljivati prikupljene iskaze interesa, omogućavajući tako poslijedoktorandima s drugih sveučilišta da pronađu odgovarajućeg mentora u svojem istraživačkom području. Poveznica na podstranicu je: https://unist.hr/research-opportunities/18348.

Rok za prijavu na MSCA poziv je 11. rujna, stoga je važno da što prije započnemo s ovim procesom. Pozivamo sve zainteresirane istraživače i poslijedoktorande da iskoriste ovu izvanrednu priliku i aktivno sudjeluju u MSCA Postdoctoral Fellowships programu. Očekujemo vaše prijave i radujemo se mogućnosti da zajedno ostvarimo značajan međunarodni utjecaj.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!