Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja

Upisi / stipendije / nagrade

Upis na fakultet predstavlja važan korak u životu mladih ljudi. Mnogi studenti se suočavaju s financijskim izazovima tijekom svojih studija, stoga se često traže stipendije i nagrade kako bi im pomogle u financiranju troškova studija. 

Odaberi temu

Upisi

Upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog, sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog te stručnog prijediplomskog studija Sveučilišta u Splitu obavlja se na temelju javnog Natječaja za upis studenata u I. godinu sveučilišnog prijediplomskog, sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog te stručnog prijediplomskog studija.
Saznaj više
Upisi

Sveučilišne stipendije

Sveučilište u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika o stipendiji studentima Sveučilišta u Splitu svake godine dodjeljuje do 137 stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Splitu. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada do 30. rujna tekuće akademske godine.
Saznaj više
Sveučilišne stipendije

Rektorova nagrada

Rektor Sveučilišta u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika o Rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu svake akademske godine dodjeljuje Rektorovu nagradu studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu. 
Saznaj više
Rektorova nagrada

Imate pitanje? Tu smo!