Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja

Radio Kampus

Volontiraj na Radio Kampusu!

O nama

Radio Kampus smješten je u samom srcu Sveučilišnog kampusa, u sjevernom tornju na Kampusu, kat iznad Studentskog zbora Sveučilišta i Sveučilišne galerije. Naša vrata su otvorena za svih sa pozitivnim stavom, dobrom idejom ili željom za stvaranjem programa. Mladi i studenti su ono što nas najviše zanima, no radio se jednako brine i o glazbenoj edukaciji generacije kao i kako mlade osvijestiti o problemima društva. Promoviramo dobre priče, pametne i aktivne pojedince, mlade glazbenike te dijelimo znanje o osnovama radijskog novinarstva i tehnike.
 
Saznaj više
O nama

Emisije na Kampusu

Trenutno na Radio Kampusu realiziramo 13 radijskih emisija - informativnih, glazbenih, stručnih, edukativnih i zabavnih.
Sve emisije stvaraju i uređuju studenti svih sastavnica Sveučilišta, nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Splitu. 
Sveučilišne vijesti Lokalni info okosnica su informativnog programa. Najave za sve emisije i goste pratite na Instagramu RK, a na Mixcloudu ih možete poslušati.
Saznaj više
Emisije na Kampusu

Projekt RK

Započeo kao ideja studenata da i Split, po uzoru na druge europske gradove, ima studentski radio. Razvijao se kao prilika da studenti i mladi prvi put dođu u doticaj sa slušateljima, uredničkim izazovima, radijskom opremom, zadacima i stvaranjem radijskog programa za mlade. Realizirao se kao nastavna baza za studente novinarstva pri Studiju komunikacija i mediji, lokalni neprofitni radio prepoznatljiv u gradu po drugačijoj glazbenoj listi, studentskim emisijama i neformalnim live javljanjima. 
Saznaj više
Projekt RK

Imate pitanje? Tu smo!