Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
19.10.2023.
Otvoren SEA-EU Staff Week na temu Sustainable HR for Modern Model of Administration of HEIs Galerija slika
PA170079.jpg PA170377.jpg PA170463.jpg PA170921.jpg

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 10
  • Cilj 17

U utorak, 17. listopada 2023. otvoren je „Sustainable HR for Modern Model of Administration of HEIs“ u sklopu projekta SEA-EU 2.0. Domaćin je Sveučilište u Gdanjsku, a ostali sudionici su partneri iz Alijanse Europskog sveučilišta mora. Cilj ovog događaja je dijeljenje iskustava, razgovor i rad prema rješenju problema modernog poslovanja s kojim se svakodnevno susreće administrativno osoblje u visokoškolskim institucijama.

Program će trajati tri dana. Prvi dan na programu je trenuto stanje na instituacijama iz kojih dolaze, kao i izazovi na koje nailaze. Drugi dan će biti organizirane dvije radionice s temom promocije balansa između održavanja privatnog i poslovnog života. Treći dan će se održati radionica na temu kako stvoriti ugodnu atmosferu na poslu i izbjeći stres.

Nesumnjivo je da administrativno osoblje ima važnu ulogu na visokoškolskim institucijama, stoga je promocija ovakvih radionica vrlo bitna kako bi se postigla što bolja produktivnost i zadovoljstvo radnika. Također je važno napomenuti kako je jedan od sedamnaest ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda upravo „Good Health“ (zdravlje) i „Well being“ (dobrobit) svih ljudi, pa tako i radnika u njihovom poslovnom okružju.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!