Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
26.2.2024.
Prijave za devetu generaciju Studentske poduzetničke akademije kroz novi Greenpreneur program

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9
  • Cilj 12
  • Cilj 13
Uzbudljive vijesti stižu s Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Splitu gdje se Studentski poduzetnički inkubator (SPI) priprema za pokretanje devete generacije Studentske poduzetničke akademije kroz novi Greenpreneur program u suradnji s University Green Digital HUBom.

Studentska poduzetnička akademija će se održati od 8. ožujka do 24. svibnja 2024. godine te će se ove godine u isto vrijeme provoditi i na Sveučilištima u Stuttgartu u Njemačkoj i Malagi u Španjolskoj, te omogućiti studentskim startupima iskustvo rada u internacionalnom okruženju uz podršku domaćih i stranih mentora.

Registracije za program su upravo otvorene, te pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 1.ožujka kako bi osigurali svoje mjesto. Prijaviti se možete OVDJE.

Studentska poduzetnička akademija je otvorena za sve zainteresirane koji žele razviti svoje poduzetničke vještine, imaju poduzetničku ideju ili tek razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovnog pothvata.
Program se sastoji od niza radionica i mentorskih sesija koje će obuhvatiti širok spektar tema, uključujući: ideaciju i validaciju poslovnih rješenja, istraživanje tržišta, financijsko planiranje, teme vezane uz održivost, inovacije i suradnju i mnoge druge.
Jedinstvenost ovog programa leži i u njegovom hibridnom pristupu, koji omogućuje sudjelovanje studenata s tri različita sveučilišta. Dio predavanja bit će održan uživo, dok će druga polovica biti dostupna putem online platformi, što osigurava
pristupačnost i interaktivnost za sve sudionike. Najbolji startup timovi iz Hrvatske, Njemačke i Španjolske imat će mogućnost i predstavljanja svojih inovativnih rješenja na zajedničkom pitch natjecanju ispred odabranih investitora i akceleratora.

Program je ove godine zeleno orijentiran, te će se prioritet dati zelenim, održivim i digitalnim rješenjima.

Za više informacija posjetite: https://spi.efst.hr/ ili pronađite Studentski poduzetnički inkubator na instagramu @spi_split

Projekt “University Green Digital HUB” traje 24 mjeseca, a sufinanciran je sredstvima iz programa Erasmus+, Ključna aktivnost 2: Partnerstva za suradnju (za područje visokog obrazovanja).
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!