Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
21.12.2023.
Sveučilišni odjel za stručne studije otvara vrata znanju i izazovima za sve ambiciozne pojedince koji žele ostvariti uspješnu karijeru. Naša misija je pružiti visokokvalitetno obrazovanje koje spaja teoriju s praksom, omogućavajući studentima stjecanje relevantnih vještina za tržište rada.

Sveučilišni odjel za stručne studije nudi široki spektar stručnih studija, prilagođenih suvremenim i aktualnim potrebama gospodarstva. Zaposlenici Sveučilišnog odjela za stručne studije zajedno sa vanjskim suradnicima s bogatim praktičnim iskustvom osiguravaju potpunu podršku studentima u njihovom akademskom putu. Kroz interaktivna predavanja, praktične radionice i suradnju s gospodarskim subjektima, studenti razvijaju ključne kompetencije koje će im pomoći da se istaknu u svojim budućim karijerama.

Sveučilišni odjel za stručne studije pruža poticajno okruženje za učenje, opremljeno najsuvremenijom tehnologijom i resursima. Također, potiče se studente na sudjelovanje u različitim izvannastavnim aktivnostima, razmjenama i projektima kako bi proširili svoje horizonte i izgradili snažnu mrežu profesionalnih kontakata.

Postanite dio Sveučilišnog odjela za stručne studije i otvorite vrata svojoj budućnosti. Neka vaše obrazovanje bude temelj za uspjeh, a vaše ambicije neka pronađu put prema ostvarenju. Učimo zajedno, rastemo zajedno - dođite i otkrijte svoj potencijal kod nas!

 


Imate pitanje? Tu smo!