Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
22.12.2023.
UNIST dominirao kvalifikacijskom fazom Student Esports Tournamenta

Ciljevi

  • Cilj 4
U do sad najvećoj i najkomeptitivnijoj sezoni Student Esports Tournamenta, nakon mjesec dana kvalifikacijskih matcheva, poznati su svi timovi koji su u četiri discipline osigurali svoje mjesto u završnici turnira. 

Peta sezona Student Esports Tournamenta donijela je brojne novosti, a između ostalog i nikad veći broj natjecateljskim timova, fakulteta te igrača. S dosadašnjih 16 obrazovnih ustanova s isto toliko timova i 96 igrača, u petoj sezoni SET je narastao na 21 obrazovnu ustanovu, 62 tima te 340 igrača! Osim promjene formata, došlo je i do promjene rostera igara, tako da se na SET, nakon dvije sezone izbivanja, vratio Valorant! Novost je i kvalifikacijski dio turnira, koji se dešavao tijekom studenog i prosinca 2023., gdje smo u svakoj igri saznali top 8 timova koji će se od siječnja 2024. boriti za titulu najboljeg. 

Od četiri igre, sastavnice Sveučilišta u Splitu: FESB, PMF ST i SOSS su se u završnicu plasirali u sve četiri igre: Counter-Strike 2, Rocket League, League of Legends i Valorant.

Za detaljnije rezultate kvalifikacijskog dijela SET-a posjetite službenu stranicu.

Na toj istoj stranici također možete i pokušati predvidjeti rezultate Student Esports Tournamenta. Posjetite Hisense Pick’em dio stranice, odaberite konačan ukupni poredak fakulteta na kraju sezone, a osoba s najvećim brojem točnih predikcija osvaja Hisense 55E7KQ TV. Ako pak svoje sudjelovanje u Hisense Pick’emu podijelite na društvenim mrežama i tagate Hisense Hrvatsku i Student Esports Tournament, ulazite u Hisense Raffle, a dobitnika ćemo izvući na kraju sezone i nagraditi s Hisense HS2100 soundbarom.

Završna faza natjecanja, nakon kratke božićne pauze, započinje 9.1.2024., a pratiti ju možete putem službenog SET Twitch kanala.

Partneri natjecanja: ProGame, Fini-Mini Noodles, McDonald’s, Fury Studios, Span, Philips OneBlade, Links, Infobip, Corsair i Hisense.

Hisense Pick’em najava


Linkovi društvenih mreža SET-a: Twitch / Web stranica / Instagram / Facebook / YouTube 
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!