Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
27.2.2024.
Francuska vlada nudi stipendije hrvatskim studentima diplomskih i poslijediplomskih studija!

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17

Francuska vlada nudi stipendije hrvatskim studentima diplomskih i poslijediplomskih studija svih znanstvenih disciplina i to za kraće ili dulje boravke.

Ako ste zainteresirani, u nastavku pročitajte više o natječajima na koje se možete prijaviti da biste ostvarili pravo na stipendiju:

Natječaj namijenjen frankofonim i anglofonim kandidatima za znanstvene stipendije za diplomske i poslijediplomske studije svih znanstvenih disciplina.

Natječaj za usavršavanje francuskog jezika namijenjen studentima francuskog jezika kao i studentima svih ostalih disciplina.

Natječaj France Excellence Europa za područja: kultura i baština, obrazovanje, pedagogija, francuski jezik i civilizacija, strani jezici i europski studiji, političke znanosti, pravo, medicina, znanost o okolišu, informatika.

Sve koji žele dobiti dodatne informacije o stipendijama i mogućnostima studiranja u Francuskoj mogu doći i na Dan otvorenih vrata Espace Campus France Croatie u utorak 5. ožujka 2024 od 12 do 18 h u Medijateku Francuskog instituta (Preradoviceva 5) u Zagrebu.

 
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!