Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
12.4.2024.
Nastavnici, pridružite se info sesiji o SEA-EU istraživačkim diplomskim praksama!

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17
Još za vrijeme provedbe 1. faze projekta SEA-EU Sveučilište u Splitu pilotiralo je SEA-EU istraživačke diplomske prakse. Bila je to izvrsna prilika studentima da obogate svoj diplomski rad dodatnom znanstvenom vrijednošću i međunarodnom dimenzijom u kojoj je osim njih ključnu ulogu imala i sinergija mentora/-ice sa Sveučilišta u Splitu te mentora s nekog drugog SEA-EU sveučilišta ili tvrtke. I u 2. fazi provedbe projekta, aktivnost, ovog puta pod vodstvom Sveučilišta u Brestu, ista aktivnost osmišljena je u mnogo ambicioznijem opsegu.

Naime, istraživačke prakse nisu novost u prostoru visokog europskog obrazovanja, ali potreba za prelaženjem nacionalnih granica postaje vidljivija iz dana u dan. Upravo zbog toga, alijansa Europskog sveučilišta mora koju sačinjava 9 maritimnih sveučilišta, može poslužiti kao izvrsna baza za sve one studente koji bi željeli iskusiti nešto novo. Pritom, nastavnici koji ih vode i sami dobivaju priliku produbiti svoja znanstvena istraživanja, obogatiti svoje pedagoško umijeće te djelovati kao znanstvenici u punom smislu riječi.

Posebnost istraživačkih praksi SEA-EU jest što Alijansa otvara svoja vrata svim nastavnicima (i studentima) koji su voljni učiniti nešto više, bez obzira na područje interesa.

Želite li tome pridonijeti, pozivamo Vas da prisustvujete online info sesiji danas u 14 - 15.30 sati

Cjelokupni program kao i ostale informacije vezane za SEA-EU istraživačke prakse možete doznati na mrežnim stranicama SEA-EU.

Iskaz interesa za SEA-EU istraživačke prakse

Ako se ne možete pridružiti ovoj informativnoj sesiji, a nastavnik i željeli biste iskazati interes za mentoriranje diplomskih istraživačkih praksi u idućoj akademskoj godini 2024./2025., pozivamo Vas da do 21. travnja ispunite obrazac dostupan OVDJE. Za više informacija možete kontaktirati i SEA-EU ured na adresu e-pošte: gordana.dujmovic@unist.hr.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!