Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
11.4.2024.
Tjedan struke na Sveučilišnom odjelu za stručne studije

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 8
  • Cilj 17
Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu organizira Tjedan struke koji će se održati od 15. do 19. travnja 2024. godine, a manifestacija će pružiti jedinstvenu priliku studentima, nastavnicima i stručnjacima da se susretnu, razmijene iskustva te istraže najnovije trendove u svojim specifičnim područjima struke.

Tjedan struke obuhvaća različite aktivnosti, uključujući predavanja renomiranih stručnjaka, radionice usmjerene na praktične vještine, panel rasprave o aktualnim temama te priliku za umrežavanje i izgradnju profesionalnih veza.

Ovaj događaj, također, ima za cilj jačanje veza između akademske zajednice, realnog sektora i studenata, stvarajući most između teorije i prakse na kojem će stručnjaci dijeliti svoje znanje i iskustvo te poticati nove generacije studenata na uspješne karijere. Za očekivati je kako će Tjedan struke postati ključna platforma za profesionalni razvoj, inspiraciju i razmjenu ideja te doprinijeti unapređenju stručnih studija na Sveučilištu u Splitu. 

Program Tjedna struke
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!