Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
19.1.2024.
Prilika za umrežavanje s tvrtkama iz Norveške regije Trøndelag

Ciljevi

  • Cilj 14
  • Cilj 17
Bilateralna virtualna događanja i onsite B2B,  Split i Trondheim - inicijativa OTIMEDT
Prilika ukoliko tražite poslovnog partnera na norveškom tržištu ili želite istražiti mogućnost suradnje! Glavni cilj Inicijative “Razmjena tehnoloških inovacija u plavoj ekonomiji između regije Dalmacije i Tronderlag” je uspostava bilateralne suradnje dionika plave ekonomije između regije Tronderlag (Norveška) i regije Dalmacije (Hrvatska). 

Partneri inicijative OTIMEDT, uz potporu radne skupine koje čine predstavnici Plovput kao državna tvrtka u funkciji sigurnosti plovidbe na moru, Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu (PFST), Salona var d.o.o. te drugi dionici i kooridinator projekta Sveučilište u Splitu koji objavljuje poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u virtualnim događanjima, na poveznici.   

Zašto se prijaviti?  

Za umrežavanje s tvrtkama iz Norveške regije Tronderlag kroz bilateralna virtualna događanja u drugoj polovici veljače 2024. godine putem ZOOM platforme i onsite B2B event u Splitu i Trondheimu. 

Predstavite svoju tvrtku, proizvode ili usluge norveškim dionicima! Poslovno se umrežite  s norveškim tvrtkama, institucijama i sveučilištima regije Tronderlag! 

Pretražite do sada izrađena mapiranja dionika plave ekonomije na poveznicama:  -  Mapiranje plave ekonomije regije Dalmacije; - Mapiranje plave ekonomije regije Tronderlag.  Više o projektu možete pronaći na poveznici. Sva pitanja i komentare, prijedloge za upis na popis dionika molimo pošaljite na utt@unist.hr. 

Poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u virtualnim događanjima je na poveznici. Odabrane dionike će Sveučilište u Splitu kontaktirati početkom veljače 2024. godine s dodatnim informacijama  za prezentiranje svojih tvrtki kroz sudjelovanje na virtualnim događanjima. 

Bilateralna inicijativa OTIMEDT financirana je u okviru Fonda za bilateralne odnose EGP i Norveškog financijskog mehanizma za razdoblje 2014. - 2021. 
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!