Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
20.12.2022.
Studenti! Tečaj na temu umjetne inteligencije i obrade prirodnog jezika u Brestu

U ožujku sljedeće godine, studenti našeg Sveučilišta imat će priliku sudjelovati u intenzivnom tečaju koje organizira Sveučilište u Brestu na temu umjetne inteligencije i obrade prirodnog jezika (NLP). 

Nakon uspješnog intenzivnog tečaja o upotrebi umjetne inteligenciji pri obradi teksta i podataka, organiziranog u travnju ove godine, SEA-EU partnersko Sveučilište u Brestu (UBO) ponovo organizira intenzivni tečaj na sličnu temu, najavljujući da će ovaj put dio tečaja biti posvećen i obradi prirodnog jezika (NLP). 

Uvodni dio ovog tečaja održat će se online, od 6. do 18. ožujka 2023. (8h), nakon čega slijedi intenzivni tečaj u Brestu (20. - 24. ožujka 2023.). 

Zadnji dio sastoji se od zajedničkog istraživanja na odabranu temu koje će se odviti u periodu od travnja do lipnja 2023. 

Za sudjelovanje u ovom intenzivnom tečaju, studentima će se dodijeliti 5 ECTS bodova. 

Njihovo će putovanje i boravak na partnerskom Sveučilištu u Brestu biti financirano programom kratkoročne mobilnosti studenata u okviru programa Erasmus +

 

Pozivamo sve studente preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine studija koje zanimaju teme umjetne inteligencije, generiranja slike iz teksta, računalnog humora i obrade teksta da se do 23. prosinca 2022. jave Uredu za provedbu projekta "The European University of the Seas (SEA-EU)" putem e-mail adrese seaeu@unist.hr

Ako se još premišljate oko sudjelovanja u ovom tečaju, pogledajte video s prošlogodišnjeg intenzivnog tečaja u Brestu i uvjerite se koliko su se dobro proveli studenti sa 5 SEA-EU partnerskih sveučilišta. 

Više pojedinosti o tečaju možete pronaći u priloženom dokumentu. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte: seaeu@unist.hr

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!