Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
14.12.2023.
I SEA-EU je imao svoj info dan! Galerija slika
DSC05995.JPG DSC06001.JPG DSC06006.JPG DSC06008.JPG DSC06017.JPG DSC06023.JPG DSC06027.JPG DSC06030.JPG DSC06037.JPG DSC06050.JPG

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17
Kada je riječ o projektu SEA-EU, svi koji su imali priliku biti dio njega, znaju da nije riječ o tipičnom projektu te da se teško može sažeti jednom riječju ili barem kratkim opisom.
Štoviše, službeni cjeloviti naziv projekta jest The European University of the Seas Alliance navigating towards modern and co-transformative inter-campus life; people-driven, planet-friendly and knowledge-based progress for all ili skraćeno - SEA-EU for all, odnosno SEA-EU za sve.
Upravo s tom premisom, a na prethodnu snažnu inicijativu Odjela za stručne studije, održano je informativno predavanje predstavnicima SEA-EU, zainteresiranim Erasmus koordinatorima i drugim djelatnicima sastavnica o tekućim aktivnostima SEA-EU i prilikama koje ovaj sveobuhvatni projekt nudi za studente te nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta. Predavanje je otvorio voditelj projekta prof. dr. sc. Zoran Đogaš, a prisutne je pozdravio i zamjenik pročelnika za nastavu i međunarodnu suradnju dr. sc. Goran Ćorluka.

Zahvaljujući sinergiji čak 9 članica Alijanse kod nas je moguće otići na job shadowing - učenje kroz promatranje i u poslovima u kojima mnogi misle da su sve savladali ili da se iz tih okvira dalje ne može. Ali može se i treba se. Umrežavanje tome i služi, učenju, sazrijevanju, transformaciji, u ovom slučaju, visokoobrazovnog prostora. Sudionici su tako imali priliku saznati nešto više o mogućnostima koje im se nude poput staff weekova. Istraživači su pak imali priliku saznati da postoji SEA-EU baza istraživača i istraživačkih grupa Alijanse, zajednička infrastruktura i još mnogo toga što pomaže oplemenjivanju zajedničkih interesa i može rezultirati novim projektima i/ili drugim oblicima suradnje.

Više informacija svi zainteresirani mogu dobiti na novim mrežnim stranicama Alijanse SEA-EU , stranici Sveučilišta u Splitu  te na Instagramu SEA-EU , ali i na adresi e-pošte: seaeu@unist.hr.

Za kraj, pokušajte prepoznati neka mjesta ili možda lica u novom promotivnom videu SEA-EU .

 
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!